Verdens letteste tapas

IMG_9751.jpg
 
 

Nogle gange skal man bare lade RÅVARERNE tale for sig selv:

Denne hapser stødte vi på i Barcelona, på en lille, intim cava-bar. Sammen med godt brød og kold cava hyggede man sig med denne simple ‘ret‘, mens man ventede på de mere komplekse tapas-retter. Men er brød, olie og ansjoser af høj kvalitet, er denne enkle treenighed en lækker mundfuld, som vi ikke ville skamme os over at stille på bordet til vores gæster, mens vi lægger sidste hånd på en lækker forret eller hovedret i køkkenet. Prøv det næste gang du får gæster! ;)

INGREDIENSER:
◾️ Godt brød
◾️ God ekstra jomfru olivenolie
◾️ Gode salte ansjoser (ikke de søde)
◾️ Flagesalt og friskkværnet sort peber

SÅDAN GØR DU:
◾️ Hæld olivenolie på en flot, flad tallerken
◾️ Læg ansjos-filetterne enkeltvis i en stjerne ud fra midten af tallerkenen
◾️ Drys med flagesalt og friskkværnet sort peber.
◾️ Pynt eventuelt med en krydderurt eller en oliven midt på tallerkenen.
◾️ Servér med godt brød og og cava.