Torske-carpaccio med appelsin

IMG_9250.jpg
 
 

Mild, læskende og lækkert:

En let, sund, lækker og noget anderledes forret. Imponér kæresten eller vennerne med en ret, de højst sandsynligt ikke har smagt før. Kan du få fingre i modne blodappelsiner, så lav retten med dem.
INGREDIENSER(4 pers.):

◾️2 store appelsiner
◾️200 gram fersk torsk(rygstykke)
◾️Fennikeltoppe
◾️Den bedste ekstra jomfru olivenolie du har.
◾️Flagesalt og friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU:
◾️Skær skrællen og ALT det hvide af appelsinerne. Skær fileter uden sten og membraner.
◾️Skær torsken ud i tynde skiver. Mas hver Skive ekstra tynd med siden af bladet på en kokkekniv.
◾️Anret fisken på tallerkener og dryp olivenolie ud over fisken sammen med et par skefulde af appelsinsaften.
◾️Læg appelsin-fileterne på.
◾️Pluk fennikeltoppe og anret ovenpå appelsin-fileterne.
◾️Drys med flagesalt og friskkværnet peber.