Syltede rødløg - din nye bedste ven

IMG_9001.jpg
 
 

Syltede agurker er gode, men syltede rødløg er bedre:

Syltede rødløg er godt til det meste; i din tortilla, i burgeren, i salaten, på bøffen, i sandwichen, på leverpostejsmaden, på pizzaen eller på dine havregryn om morgenen ... arh; måske grænsen går ved havregrynene, men til alt andet er syltede rødløg et sikkert hit!.

INGREDIENSER:
◾️500 gram rødløg
◾️2 dl eddike
◾️2 dl sukker
◾️1 dl vand
◾️1 tsk salt
◾️Friskkværnet peber
◾️(Evt. lidt frisk estragon og timian)

SÅDAN GØR DU:
◾️Hæld eddike, sukker, vand, salt og peber i en lille gryde og kog syltelagen op i 20-30 sekunder, til sukkeret af opløst.
◾️Halvér løgene, pil skallen af og skær løgene i skiver.
◾️Hæld løgskiver og evt. friske krydderurter i syltelagen.
◾️Kog løgene i lagen i 2 min og tag gryden af varmen.
◾️Lad løgene trække i lagen, indtil du skal spise dem.
◾️Skovl løgene på dine yndlingsretter!