Luksus-salat
perfekt til det meste
Fantastisk lille salat, der går fint som tilbehør til det meste. Tilsætter du ristede hasselnødder eller lidt kogte perlebyg, kan salaten også fint god som en let aftensmad.
INGREDIENSER
Et lille spidskål
Lidt olivenolie og en god spsk smør
1 granatæble
100 gram god feta
Frisk mynte (Mynte er særligt godt her, men har du alligevel koriander eller basilikum, går det også an)
En citron
SÅDAN GØR DU
▪️ Varm en pande godt op og skær et lille spidskål ud i strimler.
▪️ Når panden er brandvarm kommer du en smule olie og en klat smør på, og så på med kålen, når smøret bruser.
▪️ Lad være med at røre rundt på panden til at begynde med, men giv det salt og peber.
▪️ Efter et minuts tid rører du rundt i panden, og så skulle kålen gerne været brunet lidt af, hvilket giver en fantastisk smag.
▪️ Giv det et minut mere og hæld ud på et fladt fad. Pres derefter en halv citron udover og top af med frisk mynte, granatæblekerner, feta og et lille stænk god olivenolie. ▪️Spis straks 😍😍😍