Røde rødder og fræk fisk

IMG_9056.jpg
 
 

En fiskeret med en wow-faktor, som alle kan lave:

Skal du lave en let, billig, anderledes og virkelig velsmagende forret, kunne dette være et bud. Balsamico-glaserede rødbeder, lun pebermakrel og en lynhurtig peberrodscreme - og så rigeligt med karse på toppen. (Opskrift til fire personer)

INGREDIENSER:
◾️800 gram rå rødbeder
◾️2 pebermakrel-fileter
◾️2 dl creme fraiche 18%
◾️1 brev/pose revet peberrod(konsistens som mos)
◾️Balsamico eddike
◾️Karse
◾️Salt, friskkværnet peber og lidt sukker

SÅDAN GØR DU:
◾️Skyl rødbederne og smid dem i ovnen ved 180 grader i cirka 1 time og 15 min.
◾️Tag rødbederne ud af ovnen og smid dem i koldt vand.
◾️Når rødbederne er kølet lidt ned: Gnub skrællen af rødbederne eller brug en skræller. Skær dem i mundrette stykker og smid dem i en gryde med en god slat balsamico-eddike og glaser dem i 4-5 min, mens du rører rundt.
◾️Rør creme fraiche sammen med peberrods-mosen. Smag til med salt, friskkværnet peber og lidt sukker.
◾️Lun fisken 30-40 sekunder i mikrobølgeovnen, og del hver filet i 6 stykker.
◾️Anret de glaserede rødbeder på hver tallerken, med stykker af lun fisk ovenpå og en gavmild klat peberrods-creme og karse på toppen.