6DAF7C46-3F5C-4516-9F08-9AC78D7E4484.jpg

Fyldt pasta med ricotta og spinat

 
 

MUUUUUMS!


Nogle gange kan man være heldig, at det lokale supermarked har en ny og lidt anderledes pastatype end spaghetti, penne eller skruer, som vi som oftest spiser herhjemme. Så der ikke går totalt autopilot i den.

Her er det såkaldt lumaconi - store ‘sneglehuse’ - som jeg vist fandt i Netto.

INGREDIENSER

  • 300 gram lumaconi-pasta

  • 300 gram ricotta

  • En håndfuld ristede pinjekerner

  • 2 fed hvidløg

  • To gode håndfulde frisk spinat

  • Et lille løg

  • Olie til at stege

  • Parmesan/mozzarella

  • Tomatsauce

SÅDAN GØR DU

Forkog pastasneglejhusene i 8-10 minutter. De skal være blødt lidt op, men stadig et stykke vej fra at være færdige.

Fisk dem op og lad dem køle en smule af.

Steg nu løg og hvidløg på en pande ved svag varme. De skal ikke tage farve.

Efter et par minutter tilsætter du spinaten, salt og peber og steger videre, til den er faldet sammen. Hæld derefter indholdet ned i en skål, hvorefter du tilsætter ricotta og pinjekerner

Fyld nøjsommeligt pastasneglene med ricotta-blandingen og læg dem forsigtigt ned i et ovnfast fad. Overhæld dem derefter med tomatsauce og riv rigelige mængder af parmesan og evt. mozzarella ud over.

Bag i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter