sprøde snyde-pizzaer på 10 min.

IMG_8121.jpg
 
 

TYNDE, SPRØDE SNYDE-PIZZAER PÅ 10 MIN.:

Når jeg ikke rigtigt orker at lave mad efter en travl arbejdsdag, laver jeg nogle gange disse hurtige snydepizzaer. Har altid et par pakker tortillas/wraps liggende. De kan holde sig lang tid og er nemme at hive frem, når det skal gå stærkt. Her bruger jeg dem som pizzabunde! Hurtig mad til hele familien, og børnene elsker at være med til at lave denne lette ‘ret’.

SÅDAN GØR DU:
◾️ Tænd din ovn på MAX varme med ovengrillen tændt.
◾️ Pizzasaucen laves af en dåse hakkede Mutti-tomater(fordi de ER bedst) rørt med to fed knuste hvidløg, tørret oregano og basilikum, en tsk rørsukker, et skvæt olivenolie, salt og peber. Rørte bare det hele sammen i en skål.
◾️Hæld en par spsk af tomatsaucen på hver pizzabund. Riv lidt ost og smid lidt grøntsager, skinke eller hvad du foretrækker på. Lad være med at overfylde bundene med en tykt lag fyld. Hold dem enkle.
◾️ Smid to pizzaer i ovnen af gangen, og bag til de er gyldne og sprøde. På grund af ovnens varme og de tynde bunde, burde det ikke tage mange minutter.
◾️ Servér straks!