IMG_9400.jpg
 

Lækre hapsere på ristet rugbrød

Leverpostej, spegepølse, ost. Og så leverpostej igen

Engang imellem kan selv de mest inkarnerede fans af rugbrød blive en smule træt af de samme 5-10 forskellige madder. Men det råder disse superlækre og nemme hapsere bod på.

Udover at se godt ud og smage godt, er man faktisk også så heldig, at de er sunde.

Den ene er smurt med pikant ost (andre flødeoste kunne også bruges) og toppet af med et salatblad (jeg havde et halvt iceberg liggende, men det kunne ligeså godt være en hvilken som helst anden salat), frisk basilikum og halverede tomater, der er blevet vendt i olie med presset hvidløg, salt, peber og oregano og derefter bagt et par timer i ovnen ved 150 grader.

Fedmen fra osten, knasen fra salaten og de bagte tomaters sødme og syrlighed fungerer vanvittigt godt.

Den anden er simpelthen bare med avocado, der er ‘gaflet’ sammen med lidt creme fraiche 9 %, salt, peber og juicen fra en halv lime. Toppet af med rejer og dild.

Velbekomme!