2 min.: Marcipanbrøds-kage i mikro-ovn

Blød sandkage med smeltet mørk chokolade og marcipan. To minutter før dette billede blev taget, var denne kage blot rå dej i et tekrus.

Blød sandkage med smeltet mørk chokolade og marcipan. To minutter før dette billede blev taget, var denne kage blot rå dej i et tekrus.

 
 

Lynkage i MIKRO-OVNEN:

Her for du en lynversion af en voldsomt lækker kage som er færdigbagt på under to minutter i mikro-ovnen - og som efterlader en meget begrænset opvask, fordi man bare rører kagen sammen i et stort tekrus med en spiseske. Opskriften er til en kage i et krus. Vil du lave flere kager, så lav dej i flere krus og sæt dem i mikro-ovnen et krus ad gangen. Så kan du have 4-5 færdige kager på under 10 minutter. ;)

PRØV OGSÅ: 1-MINUTS-KAGE MED FLYDENDE CHOKOLADEKANTER

INGREDIENSER:
◾️ En æggeblomme
◾️ Et Anthon Berg marcipan-brød(med ekstra tyk chokolade)
◾️ 3 spsk. flormelis
◾️ 3 spsk. mælk
◾️ 2 spsk. hvedemel
◾️ 1 spsk. smagsneutral olie (Evt. rapsolie - ikke den koldpressede)
◾️ 1 tsk. vaniljesukker
◾️ 1 tsk. bagepulver

SÅDAN GØR DU:
◾️ Smid alle ingredienser - undtaget marcipanbrødet - i et stort tekrus.
◾️ Rør det hele til en glat og jævn dej med en spiseske. Husk at komme godt rundt i alle kanter i bunden af kruset, så der ikke sidder små lommer af uopløst mel eller flormelis fast. Mas eventuelle melklumper mod siderne i kruset med bagsiden af skeen, så der ingen klumper er i dejen.
◾️ Bræk marcipanbrødet i små stykker med fingrene og rør det i dejen.
◾️ Bag i mikro-ovnen i cirka 1 minut og 45 sekunder ved 800 W. Tjek om al dejen er stivnet. Eller giver du den bare 15 sekunder ekstra.
◾️ Kør en smørkniv hele vejen rundt langs kanten i kruset, og vend kruset på hoved på en tallerken, så kagen selv glider ud.
◾️ Fjern kruset og der skulle gerne stå en flot kage på din tallerken. Lad den lige køle lidt ned, inden du spiser den. Den smager af mere, når den er lun og ikke brandvarm.

PRØV OGSÅ: 1-MINUTS-KAGE MED FLYDENDE CHOKOLADEKANTER