Luderens spaghetti på steroider

IMG_8093.jpg
 
 

pasta putanesca med ekstra krudt og kanel:

En anderledes og mere mættende videreudvikling af klassikeren; pasta putanesca. Tunen giver fylde og kanelen giver en overraskende lækker smag. Og så er det en ret, du kan lave direkte fra spisekammeret, da alle ingredienser er på enten dåse eller glas - og så tager den kun ligeså lang tid at lave, som det tager at koge pastaen.

SÅDAN GØR DU:
◾️Sæt pastaen over.
◾️Hæld god olivenolie på en pande sammen med tre fed knuste hvidløg, 4-5 ansjoser, og to spsk. grofthakkede kapers.
◾️Efter et par minutter hælder du en dåse knuste eller hakkede tomater på panden.(Gerne knuste Mutti-tomater, de er fantastiske).
◾️Hak en stor håndfuld af dine yndlings-oliven groft og smid dem på panden.
◾️Hæld vandet fra en dåse tun, og hæld tunen i saucen sammen med en tsk. stødt kanel. (Ja, det lyder mærkeligt, men det smager forrygende! 😋).
◾️Smag retten til med lidt soja, rigeligt med friskkværnet peber og et par skvæt af dine favorit-chilisauce.
◾️Når pastaen er færdig hælder du vandet fra og vender den med saucen. Servér straks med rigelige mængder friskrevet Parmesan.

VELBEKOMME!