kylling i karry på 12 min.

IMG_7829.jpg
 
 

En let og lynhurtig version af børnefamilie-klassikeren:


Asiatisk kylling i karry på 12 minutter! Og det smager som en drøm! Imens kan du jo passende koge lidt nudler til!

SÅDAN GØR DU:
◾️ Smid en kyllinge-boullionterning i en gryde sammen med lidt sesamolie, to-tre spiseskefulde karry og to knuste fed hvidløg.
◾️ Svits i et minut og hæld en dåse kokosmælk på + lidt fløde for at gøre den ekstra cremet. Vi smed desuden fire kaffir-limeblade i. Har du ikke det, så smid lidt citrongræs, revet ingefær eller revet limeskal i i stedet. Bare noget der giver lidt asiatisk parfume og friskhed til retten.
◾️ Smid to pakker kyllinge-inderfileter i saucen. Mens kødet bliver nænsomt tilberedt i saucen, kan du hælde et skvæt soja og en sjat fiskesauce i sammen med en teskefuld sukker og lidt eddike eller limesaft.
◾️ Når kødet er færdigt, smager du saucen til. Justér eventuelt tykkelsen på saucen med lidt maizena.
◾️ Servér med nudler og lidt fintsnittet forårsløg på toppen.

Velbekomme!