Knasende sprøde kyllingevinger med sesam

kyllingevinger.jpg
 
 

Kyllingevinger for hele familien, eller til en hyggeaften med vennerne:

De smager som en drøm og hele familien elsker dem! Her serveret med en kold hvidløgsdressing og en flaske chilisauce!

INGREDIENSER:
◾️ 20 store flotte kyllingevinger
◾️ 75 gram sesam
◾️ 50 gram hvedemel
◾️ 80 gram panko-rasp
◾️ 2 tsk. sød paprika
◾️ 2 tsk. tørret timian
◾️ 2 tsk. tørret rosmarin
◾️ 3 knuste fed hvidløg
◾️ 2 tsk. flagesalt
◾️ 3 æg

SÅDAN GØR DU:
◾️ Pisk de tre æg i en skål.
◾️ Bland alle de øvrige ingredienser grundigt sammen i en anden skål.
◾️ Vend alle vingerne i de piskede æg.
◾️ Tag med fingrene hver vinge over i brødkrummerne og sørg for at vingerne er helt dækkede af brødkrummer og krydderier.
◾️ Læg vingerne på bagepapir på en bageplade og smid dem i ovnen i en forvarmet ovn ved 180 grader.
◾️ Efter 30 min.; skru op til 200 grader og giv vi gerne yderligere 20-30 minutter til de er gyldne og kampsprøde!
◾️ Server med chilisauce og eventuelt en kold hvidløgsdressing lavet af fire spsk. 18% creme fraiche og to spsk. græsk yoghurt. Knust et fed hvidløg i dressingen sammen med lidt citronsaft, salt, friskkværnet peber og en tsk. rørsukker. VELBEKOMME!