Hjemmelavet skinkesalat
En perfekt måde at bruge resterne fra hamburgerryg eller skinke på. Og så smager det fremragende på et stykke saftigt rugbrød
Ingredienser
200 gram kogt skinke eller hamburgerryg
1 dl god mayo – rør evt. en selv
1,5 dl creme fraiche 9 %
To spsk kapers
En drueagurk – eller 3-4 cornichoner, hvis du føler dig lidt fransk i det
Et halvt løg i fine tern – evt. et rødløg
En lille tsk dijon
Lidt finthakket purløg
Salt og peber
Sådan gør du:
Skær skinken ud i små tern og hæld dem op i en skål med mayoen og creme fraichen.
Skær kapers, drueagurk og løg helt fint ud, så du ikke får store klumper i munden.
Tilsæt resten af ingredienserne og smag til med salt og rigeligt med friskkværnet peber. pynt evt. af med lidt purløg.
Lad gerne salaten stå og trække sammen i 20 minutter, inden du sætter den på bordet.