21911EBA-D490-4EA3-979D-81B1FAC3CFAE.jpg

Hjemmelavet skinkesalat

 
 

En perfekt måde at bruge resterne fra hamburgerryg eller skinke på. Og så smager det fremragende på et stykke saftigt rugbrød

Ingredienser

  • 200 gram kogt skinke eller hamburgerryg

  • 1 dl god mayo – rør evt. en selv

  • 1,5 dl creme fraiche 9 %

  • To spsk kapers

  • En drueagurk – eller 3-4 cornichoner, hvis du føler dig lidt fransk i det

  • Et halvt løg i fine tern – evt. et rødløg

  • En lille tsk dijon

  • Lidt finthakket purløg

  • Salt og peber

Sådan gør du:

Skær skinken ud i små tern og hæld dem op i en skål med mayoen og creme fraichen.

Skær kapers, drueagurk og løg helt fint ud, så du ikke får store klumper i munden.

Tilsæt resten af ingredienserne og smag til med salt og rigeligt med friskkværnet peber. pynt evt. af med lidt purløg.

Lad gerne salaten stå og trække sammen i 20 minutter, inden du sætter den på bordet.