Happy Hour whisky-BBQ-sauce

BBQ1.jpg
 
 

Verdens bedste BBQ-sauce med et ordentligt whisky-twist:

Vi har tidligere bragt opskriften på, hvad vi synes er verdens bedste BBQ-sauce. Nu har vi leget lidt videre med opskriften. Her får du den ultimative whisky-version af saucen. Et spændende alternativ til den normale version. Og der er dømt happy hour; vi bruger to dele whisky til en del af den normale sauce! Skåååål!

Se opskriften på den normale VERDENS BEDSTE BBQ-SAUCE HER.

Læs herunder, hvordan du laver whisky-versionen …

INGREDIENSER:
◾️ 1 dl af VERDENS BEDSTE BBQ-SAUCE
◾️ 2 dl whisky
◾️ 1 spsk. tørret rosmarin
◾️ 1 tsk. Maizena opløst i lidt vand

SÅDAN GØR DU:
◾️ Hæld alle ingredienser i en lille gryde. Lad det simre, indtil det tykner lidt og har konsistens, der er lidt tyndere end almindelig BBQ-sauce. Saucen tykner yderligere, når den køler lidt af. Brug den til at pensle spareribs, kylling eller til at dyppe i.

Husk: Der er en del sukker i BBQ-sauce, som brænder, hvis du giver det for længe eller for høj temperatur på grillen. Så kom det ikke på kødet til at starte med, men vent med at pensle til kødet er ved at være tilberedt.

Prøv også: KEBABMANDENS SUPER-CHILI
Prøv også: GASTRIK - MAGISK SMAGS-BOOSTER