Grillet gedeost med pære og magisk boost

IMG_9844.jpg
 
 

Fræk forret eller fest-hapser:

Denne lækre og nemme hapser kan du smide på bordet til fødselsdage, som forret, i en buffet, eller til champagnen under Dronningens nytårstale. Den indeholder noget sprødt, sødt, surt, salt, saftigt, cremet, koldt og varmt - og så smager den bare himmelsk.

INGREDIENSER:
◾️ Gedeost - den aflange rulle.
◾️ Brød - Modne, saftige pærer
◾️ Lidt citronsaft
◾️ Æblecider-gastrik (En perfekt balanceret sur/sød sirup, som er MEGET let at lave selv. HER ER OPSKRIFTEN). Gider du ikke at lave din egen gastrik, kan du købe en balsamico-glace og bruge den i stedet.

SÅDAN GØR DU:
◾️ Skær brødet i skiver og herefter ud i mundrette, ensartede stykker.
◾️ Bag dem let gyldne i ovnen i 5-7 minutter ved 200 grader. Tag dem ud af ovnen.
◾️ Skær skiver af gederullen. Læg en skive gedeost på hver skive brød.
◾️ Sæt brød med ost tilbage i ovnen i cirka 10 minutter, til osten er smeltet lidt og er blevet let gylden.
◾️ Mens brød med gedeost er i ovnen, skærer du tynde skiver af pæren. Kom pærerskiverne i en skål og vend dem i lidt citronsaft, så de ikke oxiderer og bliver brune.
◾️ Tag brød med gedeost ud af ovnen. Læg en skive pære på hver hapser og hæld lidt af den magiske smagsbooster, gatrik, ovenpå pæren.
◾️ Servér straks!