Chicken-lollipops

IMG_8828.jpg
 
 

Frisk slikkepind fra ovn:

De ser mere dekorative ud, de er lette at spise, uden at blive fedtet til og så smager de bare godt! Et sikkert hit uanset og det er til en fodboldaften med gutterne eller en familieaften med hele familien.

INGREDIENSER:
◾️ Kyllingeunderlår
◾️ BBQ-sauce. Du kan selvfølgelig købe en færdig sauce, men de bliver MEGET bedre, hvis du laver vores Michelin-BBQ-sauce. KLIK OG LÆS OPSKRIFTEN PÅ BBQ-SAUCEN HER.
◾️ Salt og peber
◾️ Evt. lidt røget paprika
◾️ Olie

SÅDAN GØR DU:
◾️ Læg et snit hele vejen rundt om benet på hvert kyllingunderlår, skrab benet frit for kød og sener og hak toppen af benet. Så de får en ‘pind’ at holde i.(se billederne)
◾️ Skær lidt af i bunden af kyllingunderlåret, så det kan stå selv, som på billedet.
◾️ Bland olie, salt, peber og røget paprika sammen i en lille skål.
◾️ Gnid kødet med blandingen og sæt dem, så pinden peger opad i et ildfast fad eller på en bageplade.
◾️ Giv lårene 35 min i ovnen ved 200 graders varmluft.
◾️ Giv lårene et godt lag BBQ-sauce(kun kødet ikke knoglen).
◾️ Giv lårene 10-12 minutter mere i ovnen.
◾️ Server med en ekstra flaske af Michelin-BBQ-saucen på bordet!