bloody Mary-meatballs

IMG_7894.jpg
 
 

MEATBALL MADNESS med bloody mary-inspiration:

Et godt alternativ til pasta med kødsauce; spaghetti meatballs! Og her i en version med et Bloody Mary-twist. Det er sgu en ret, der holder. Vil du hellere holde retten børnevenlig, udelader du bare vodkaen og Tabasco’en, og så har du pludelig bare en klassisk spaghetti meatballs.

SÅDAN GØR DU:
Vi lavede en STOR portion. Så er der også mad til et par dage.

◾️ Et kilo hakket kalv og flæsk røres ‘sejt’ med et par gavmilde drys salt.
◾️ I med et par skiver hvidt brød uden skorpe udblødt i sødmælk, 3 æg, et knust fed hvidløg, friskkværnet sort peber, timian, oregano og basilikum. Rør det hele grundigt igennem til en ensartet konsistens.
◾️ Lad farsen hvile, mens du laver tomatsaucen:
◾️ Tre knuste fed hvidløg og to finthakkede løg i en gryde med en god sjat god olivenolie.
◾️Hæld en halv dl vodka på panden sammen med en spsk Tabasco. Vil du have retten mildere, bruger du bare mindre Tabasco.
◾️ I med en god mængde basilikum og to dåser Mutti tomater(det er bare de bedste) - kan du ikke få fat på dem, må du bruge de bedste, du kan opdrive. Gode tomater giver en god tomatsauce - sådan er det bare...
◾️ I med salt, peber og en teskefuld rørsukker. Lad det hele simre i ti minutter og smag til.
Form kødbollerne og steg gyldne. Hæld saucen over og server med spaghetti og rigelige mængder friskrevet Parmesan på toppen.

 
 
Så skal der spises! ;)

Så skal der spises! ;)