Asiatisk broccoli på 12 min.

IMG_9836.jpg
 
 

Så er det vist ikke muligt at proppe mere smag ind i broccoli:

Hurtig, sund og smagspakket grønt tilbehør til nudler, kylling, fisk, svin eller oksekød. Eller som et element i en buffet? En voldsomt enkelt ret at lave, men som smager meget mere kompleks, end den ser ud, med alle de asiatiske smage og den kødfulde smagsnoter af den ‘brændte’ kål.

INGREDIENSER:
◾️ En broccoli
◾️ Sesamolie
◾️ En spsk. hakket frisk ingefær
◾️ En tsk. chiliflager
◾️ To fed hvidløg
◾️ To spsk. soya

SÅDAN GØR DU:
◾️ Skær broccolien op i ensartede buketter. Sørg for også at få et godt stykke af stokken med. Se billedet.
◾️ Kom broccoli-buketterne på bagepapir på en bageplade. Kom sesamolie, ingefær, knust hvidløg, chiliflager og soya på broccolien og ælt det godt ind. Fordel herefter broccolien i et jævnt lag på hele bagepladen.
◾️ Bag i ovnen i 12 min. på 225 grader med varmluft. Broccolien skal begynde at branke lidt på spidser og kanter. Det giver MASSER af lækker smag.
◾️ Tag ud og servér straks! Velbekomme!