Alt i en gryde-pasta

IMG_9554.jpg
 
 

ALT-I-EN-GRYDE-PASTA MED OLIVEN, TOMAT, LØG OG KAPERS:

Det er altså smart; pasta og pastasauce lavet samtidigt i samme gryde. Så bliver det ikke hurtigere og nemmere. Og opvasken er minimal! 😉 PRØV DET! Måske bliver det din nye hverdags-favorit? Opskriften herunder er til en person, men du kan bare gange op, hvis du skal lave til flere.

INGREDIENSER:
▪️ 150 g spaghetti
▪️ 500 ml vand
▪️ 10 cherrytomater
▪️ 10 oliven
▪️ Et halvt løg
▪️ Et halvt fed hvidløg
▪️ En halv bouillonterning
▪️ To tsk kapers
▪️ En spsk god olivenolie
▪️ Salt og friskkværnet peber
▪️ Evt. Et par dråber chilisauce

SÅDAN GØR DU:
▪️ Halvér tomater og oliven.
▪️ Snit løg og hvidløg i tynde skiver.
▪️ Kom ALLE ingredienser i en stor bred gryde eller pande, sammen med lidt salt og peber og evt. nogle dråber chilisauce. Spaghettien skal kunne ligge fladt på bunden af gryden/panden. Har du ikke så stor en gryde, kan du knække spaghettien på midten.
▪️ Kog alle ingredienserne ved middelhøj varme, mens den vender ingredienserne rundt på panden - gerne med en pølsetang. Sørg for at presse pastaen ned i væden, så den bliver kogt ensartet. Sørg også for at skrabe bunden, så pastaen ikke koger fast.
▪️ Når pasta er næsten færdig; sluk og lad retten trække færdigt et minut eller to. ▪️Server straks med parmasan på toppen.

 
 
Den færdige ret. Velbekomme!

Den færdige ret. Velbekomme!